Ny trener og sportslig leder på plass!

NYTT TEAM PÅ PLASS!

Et nytt elitestyre bestående av Anders Smedsrød, Bhavnish Mehta, Stian Langeli, Kabil Singh, og Magnus Færøy har jobbet for fullt siden mars for å stake ut en ny kurs for a-laget. Denne prosessen er nå langt på vei og vi kan med glede annonsere at både ny trener og sportslig leder er på plass foran neste sesong!

Et annet kjent fjes som trer inn i en ny rolle Kanwar Singh som fra neste sesong blir sportslig leder. Kanwar har hele 6 sesonger som spiller i Hasle-Løren og kjenner klubben godt. Kanwar ønsker å bygge en tropp for fremtiden, og har sammen med Kenneth fått tillitten til å bygge laget opp fra bunn av. Vi gleder oss utrolig til fremtiden!

Kenneth Larsen er ansatt som hovedtrener foran neste sesong!

I tråd med klubbens ambisjon om å rykke opp til 1. divisjon, har vi den senere tiden hatt dialog med Kenneth om et prosjekt rundt hvordan dette kan gjøres. Kenneth er en tydelig trener med klare ambisjoner, og har de siste årene vist hva han er god for som trener og spillerutvikler. Vi har derfor stor tro på at han er riktig mann for å få klubben på rett kurs igjen!

Innlegget Ny trener og sportslig leder på plass! dukket først opp på Hasle-Løren Ishockey.
Source: Ishockey Ny trener og sportslig leder på plass!