A-Laget x Yngres Avdeling

A-Laget x Yngres Avdeling

A-laget

x

Yngres

Klubben har gått sammen for å styrke samarbeidet mellom yngres avdeling og a-laget. Spillerne på a-laget skal være gode rollemodeller, og barna i klubben skal kunne glede seg til å en gang spille på a-laget!

For å tette båndene mellom a-laget og barna i klubben stiller to a-lags spillerne opp på skøyteskolen hver uke. Dette har de gjort hvert år, og 2023 er ikke noe unntak. I tillegg deltar nå flere av spillerne som hjelpetrenere på de eldste juniorlagene. Ved jevne mellomrom vil a-lags spillerne stille opp og bidra til en liten ekstra morsom trening for de yngste spillerne, og inspirere til at enda flere ønsker å fortsette å spille i Norges beste klubb!

Utenfor isen vil også flere av de de yngre lagene bli invitert til “1911-Kamp”. Der vil de få en omvisning i a-lagets garderobe og oppleve hvordan spillerne forbereder seg til kamp, i tillegg til at de får pølser og brus i VIP’en mens de ser våre iskrigere kjempe om 3 poeng på isen. Dette blir en kjempefin måte å styrke båndene mellom a-laget og barna i klubben på.

Vi gleder oss!

Block
Hasle-Løren
Inkluderende
Utviklende
Engasjerende

Innlegget A-Laget x Yngres Avdeling dukket først opp på Hasle-Løren Ishockey.
Source: Ishockey A-Laget x Yngres Avdeling