Vi trenger flere trenere!

Klubben lever av foreldreengasjement. Vi trenger flere trenere, og gjerne flere jenter/kvinner.

Heldigvis har vi noen allerede, og en av dem er Kristin Dalen.

Til daglig jobber Kristin som forsker ved Fafo med kinesisk innenrikspolitikk og samfunnsutvikling, på fritiden trener hun G 2012 i Hasle Løren.

Kristin Dalen. Foto: Privat.

– Jeg så heldig å få være med i et supert trener-team som trener gutter 2012 – der er vi rundt ti trenere som sammen har ansvar for en gruppe på nesten 50 flinke, greie, morsomme og kule gutter, sier Kristin.

Selv vokste hun opp på Kongsberg, hvor hun spilte fotball for Kongsberg idrettsforening (KIF) og Skrim fotballklubb, og har hatt et kort opphold i Sandviken fotball. Kristin begynte å ta trenerkurs da hun var 18 år og har trent flere jentelag tidligere.

Hennes favorittlag er så klart Hasle Løren, men hun heier litt på Liverpool også.

– Det har jeg gjort siden jeg var liten. Store fotballhelter fra min barndom er Bruce Grobbelaar, Eric Cantona, Ruud Gullit og Erik ‘Myggen’ Mykland.

Etter å ha bodd mange år i Kina er det aller beste hun vet god kinesisk mat (og sushi).

– Det beste med å være trener er å se hvor gøy vi kan ha det sammen når vi spiller fotball. Vi leker, jobber, kjemper og støtter hverandre gjennom treninger, cuper og kamper. Sånn blir vi en sammenspleisa gjeng som stiller opp for hverandre – det blir det fine vennskap og godt samhold av.

Jeg håper at fotballen kan vise hvor viktig det er å jobbe som et lag, støtte og ta vare på hverandre og ha det gøy samtidig som vi gjør det vi synes er mest morsomt – nemlig å spille ball.

Source: Fotball Vi trenger flere trenere!