Da er et formelt godkjent at Hasle-Løren Ishockey Elite er en egen klubb

Mandag 11. april 2016 blir en historisk dag for Hasle-Løren IL. Etter krav fra Norges Ishockeyforbund må A-laget i ishockey skilles ut som egen klubb før neste sesong. Det har vært arbeidet en stund med å få på plass de formelle avtalene for å opprette et eget idrettslag og på årsmøtet fikk man fullmakt til å gå videre med dette.
I dag ble søknaden formelt godkjent av krets og forbund.

Mellom Hasle-Løren IL og Hasle-Løren Ishockey Elite er det laget en partneravtale som gir forpliktelser begge veier og vil sørge for et fortsatt godt og tett samarbeid. Vi ønsker Hasle-Løren Ishockey Elite lykke til inn mot kommende sesong.

Signering partneravtale

Styreleder i Hasle-Løren IL, Thomas Falch (til høyre) og styreleder i Hasle-Løren Ishockey Elite, Magnus Færøy signerte partnerklubbavtalen og stiftelsesdokumentene mandag 11. april.