Endelig klart for skiskole for barn født 2010 eller senere

Endelig har snøen kommet, og det er stedvis fine forhold i Lillomarka. Hasle-Løren starter skiskole/skitrening fra tirsdag 12. januar kl. 18.00-19.00 ved Linderudkollen. Barna deles i grupper etter alder og det blir sendt spesifikk informasjon om grupper, oppmøte, trener osv. mandag 11. januar til de påmeldte. Dette er et lavterskel-tilbud der alle kan delta. Som all annen barneidrett er dette basert på frivillig innsats, så vi håper flere av dere kan bidra som instruktør/leder/hjelper på gruppene. Alle instruktørene får øvelser og aktivitetsprogram før oppstart og info/tema før hver økt. Skriv at du kan bidra som «Trener/Instruktør» i påmeldingsskjemaet hvis dette er aktuelt.

Vi ønsker som tidligere å gi de barna som er godt øvet (fra 2006) et tilbud om trening to ganger i uken. Dette skjer enten med ekstern trener eller i samarbeid med Lillomarka Skiklubb. Disse treningene er tirsdag og onsdag/torsdag (kan variere).

Fyll ut skjemaet for å melde på deres barn. Prisen er kr 500,- for en gang i uka og kr 1000,- for to ganger i uka. Beløpet dekker utstyr til gjennomføring av aktivitet, påmeldingsavgift til utvalgte skirenn i Oslo-regionen, avslutning/klubbrenn, premier og ekstern trener

Har du spørsmål, kontakt Thomas Falch på epost thomas.falch@hasle-loren.no

Barnets fornavn (obligatorisk)

Barnets etternavn (obligatorisk)

Fødselsdato: (obligatorisk) (må skrives DD.MM.ÅÅÅÅ)

Gutt / Jente (obligatorisk)

Adresse: (obligatorisk)

Postnr.: (obligatorisk)

Poststed: (obligatorisk)

Foresatt 1 Navn

Foresatt 1 E-post

Foresatt 1 Telefonnummer

Foresatt 2 Navn

Foresatt 2 E-post

Foresatt 2 Telefonnummer:

Faktura sendes til:

Deltar barnet i annen idrett/skole i Hasle-Løren (for eksempel; Fotball G08)

Jeg kan bidra som trener/instruktør