Norges Ishockeyforbund avlyser all kampaktivitet med umiddelbar virkning

Hasle-Løren ishockey Inkluderende Utviklende Engasjerende Groruddalens viktigste arena

Norges Ishockeyforbund avlyser all kampaktivitet med um iddelbar virkning


  • NIHF har i dag bestemt seg for å avlyse resten av kampene sesongen 19/20, også gjeldende NM sluttspill menn senior, U21, U18, Kvinner og kvalserier GET-/1.div. Kampene avlyses med um iddelbar virkning.
  • Gjenstående kamper i U8, U9 og U10 serierundene i regi av Region Oslo og Viken Øst er avlyst
  • Styret i H/L Ishockey har vedtatt å innstille all aktivitet i Lørenhallen inntil v idere, det inkluderer After school hockey, treninger, skøyte- og hockeyskole, kamper, og cuper.
  • Cupdeltagelse i Sverige er innstilt
  • Sesongavslutningen er innstilt inntil v idere.

Vi i H/L Ishockey er enige med vurderingene som er gjort av NorgesIshockeyforbund og vi ønsker, i dagens situasjon med smittefare avCorona-viruset, å b idra til og støtte NIHFs ønske om å sette de helsemessige hensyneneforan gjennomføring av aktivitet. I denne uoversiktlige og utfordrendesituasjonen ønsker vi heller ikke å utsette våre aktive, ledere og foresattefor dilemmaet om de skal gjennomføre aktiviteter der hvor de kan utsettes forsmitte ved sammenkomster, reising og/eller nærkontakt og vi har derfor valgt åavsluttes sesongen per d.d.

Vi ser fram til å åpne hallen for aktivitet så snart som mulig og at den daskal fortsette å være en trygg og god arena for alle våre og de som besøkeross.

Med vennlig hilsen

Styret i H/L IshockeyThis content was pulled from http://ishockey.hasle-loren.no/norges-ishockeyforbund-avlyser-all-kampaktivitet-med-umiddelbar-virkning/

Read More: Norges Ishockeyforbund avlyser all kampaktivitet med umiddelbar virkning