Lørenhallen stengt for reparasjoner

Lørenhallen stengt for reparasjoner


Kultur- og idrettsbygg tok mandag avgjørelsenom at Lørenhallen må stenges på grunn av skader som har oppstått i sommer.

Hallen må stenges på grunn av at banedekket/isen har løftet seg opp mot 15 cm iden ene kortenden og vantene er skjeve.  Kjøreporten til ismaskingarasjen når helt oppi taket grunnet løftet i banedekket. Vil dekket løfte seg ytterligere, kan takkonstruksjonenskades. Isen blir nå fjernet og det er startet gravearbeider for å finneårsaken til at dekket løfter seg.

Det er planlagt utskifting avventilasjonsanlegget i løpet av høsten 2019. I påvente av dette vil det settesinn provisoriske avfuktere.

 

Det forventes at hallen kan tas i brukigjen fra andre uken av september. I mellomt iden jobbes det med å finnealternative løsninger til aktivitetene som skulle være gjennomført iLørenhallen i perioden hallen er stengt.

  • Vi har meldt inn alle vårelagenheter som har krav på ist id til Oslo Ishockeykrets. De vil gå gjennom ogfordele istid i andre haller, sier ansvarlig for isfordeling Kyrre Teisbo.

Den planlagte hockeycampen i uke 33 vildessverre bli avlyst. Jeg er svært lei meg for at campen blir avlyst.Vi jobbet lenge med å finne gode alternativer, men det lot seg ikke gjøre medt iden og anleggene som er til rådighet. Vi har ordnet slik at alle spillernefår plass på andre hockeycamper i byen. Takk til Furuset, Vålerenga og Jar somkan ta imot alle de 70 påmeldte barna som gleder seg til camp, fortellerstyreleder i Hasle-Løren Ishockey Bredde, Harald Lone. �


This content was pulled from http://ishockey.hasle-loren.no/lorenhallen-stengt-for-reparasjoner/

Read More: Lørenhallen stengt for reparasjoner