G2008 vinnere av Adidas Cup 2021

Vårt G2008 fortsetter fremgangen, og vant det som trolig er den mest prestisjetunge cupen i Norge for denne årsklassen.

Adidas cup er et uoffisielt NM for gutter 13-19 år og jenter 13-17 år. Turneringen gjennomføres med regionalt puljespill og mellomspill. Deretter arrangeres nasjonalt sluttspill på Gjøvik helgen i uke 41. Totalt er det spilt 782 kamper med 6449 spillere som har scoret 3461 mål.

I gruppespillet ble det seier over Bærum, Lyn og Nordstrand med en målforskjell på hele 32-2. I 1/16-finalen ble det seier 5-1 mot Kolbotn, i 1/8-finalen ble det seier over Vard Haugesund med 4-2. Denne kampen ble spilt i vakre Dalen i Telemark, da turneringsreglementet tilsier at man møtes omtrent midtveis ved reiseavstand på mer enn 3 timer. I kvartfinalen ble Nordstrand beseiret 4-0 på Lørenbanen.

I finalespillet ventet Vålerenga, her ledet Hasle-Løren 4-1 til pause før det ble spenning da Vålerenga reduserte til 4-2, men kampen ble punktert med ny scoring og seier 5-2. I finalen var motstander et meget sterkt Hundvåg fra Stavanger. Hasle-Løren tok tidlig ledelsen ved en scoring av Martin André Haga. Hundvåg utlignet på corner til 1-1, det var også pauseresultatet. I andre omgang tok Hasle-Løren over spillet mer og mer, og gikk opp til 2-1 etter en heading av Elliot Sørvoll Anthonsen. Kampen ble endelig avgjort noen minutter før slutt da G2009-hospitant Felix Tunsjø scoret 3-1 målet.

Source: Fotball G2008 vinnere av Adidas Cup 2021