NÅ BLIR DET NY ISHALL!

I går fikk vi et uanmeldt, men svært gledelig, besøk av byråd for kultur, idrett og frivillighet Omar Samy Gamal som kunne fortelle at det settes av penger til ny ishall i budsjettet for 2022.

Dette blir et kjempeløft for idrettslagets skøyteaktiviteter! Dagens ishall er fra 1980-tallet og godt «på overtid». Forprosjekt er første steg i prosessen, så følger detaljprosjektering og anbud før spaden kan stikkes i jorda. Det er altså et stykke frem til vi kan snøre på skøyter i ny hall, men startskuddet har i hvert fall gått med dette budsjettforslaget.

Saken ble også offentliggjort under pausen i hockey-matchen mellom VIF og Frisk-Asker på TV2 i går, se link til videosnutt: https://www.tv2.no/v/1684517/ . Akers Avis Groruddalen omtaler også saken i dagens avis.

VI GLEDER OSS!