Hasle-Løren med bronse og seier i B-sluttspill i Dana Cup

Hasle-Løren deltok med G2004, G2006 og G2008 (to lag) i årets Dana Cup i Hjørring
Vi var alle innkvartert på Vrå skole som er tyve minutter fra sentrum av Hjørring.
Alle lagene var veldig fornøyd med turen, under kommer det en oppsummering fra de ulike lagene.

G2008
Dette var G08 sin første utenlandstur og også første cup med utslagsrunder. Vi var 18 gutter som dro på tur, fordelt på to jevne lag i klasse Boys-11.
Lag 1 møtte Lundegård fra Danmark, og et godt lag fra Kuala Lumpur (Malaysia) og Vestur 07 fra Færøyene i gruppespillet.
Alle kampene endte med seier og dermed ble lag 1 gruppevinnere.

Lag 2 møtte Tårs-Ugilt fra Danmark, Düren fra Tyskland (laget som vant hele Dana Cup i B11-klassen i år), og til slutt Kalynivka fra Ukraina.
Det ble en seier og to tap, så dermed B-sluttspill på lag 2.

I B-sluttspillet spilte lag 2 fantastisk og gikk hele veien og endte med seier i finalen. På veien i sluttspillet ble Dansk, Tysk, Dansk igjen, Taiwansk og så til slutt Norsk motstand beseiret, og
finalen var en spennende kamp som endte med 3-2 seier mot Hinna fra Stavanger.

Lag 1 fikk en travel torsdag med tre kamper. I 1/16-finalen var motstander Hovding der resultatet ble 4-2 til Hasle-Løren, i 1/8-finalen vant vi 1-0 over Limbazi and Salacgriva Sports School fra Latvia. I kvartfinalen var det Makedonsk motstand i meget gode Albarsa.
Her ledet Albarsa 3-1, men vi klarte å komme tilbake til 3-3 og dermed straffespark-konkurranse som vi vant 5-4.
Dermed ble det kamp fredag morgen, semifinale mot Haninge fra Stockholm. Her ble det også tett og jevnt, vi ledet både rett før slutt i ordinær tid og i ekstraomgangene, men det
endte 3-3 og dermed straffer, og denne gangen tapte vi 3-1 og dermed endte eventyret med bronsemedalje i Dana Cup (delt med Cantolao fra Peru siden bronsefinale ikke spilles).

Dana Cup var så fin på mange måter. Cupen er så velsmurt, gressbanene så fine.
Ett lag på tur, delt opp i to lag. Kameratskap, samhold, opp- og nedturer. Lagene fikk spille mot ti nasjoner på femten kamper, utrolig lærerikt og spennende.

lag1

lag2
G2006
Dette var andre år på rad som G2006 deltar på Dana Cup.
I gruppespillet startet det bra med seier over Skibsby-Højene fra Danmark og Skedsmo fra Norge. I tredje kamp ble det tap for det meget gode laget Intercups fra Italia. Dette holdt til A-sluttspill, og i 1/32-finalen ble det en grei 2-0 seier over Flint (Norge) før det ble tap i 1/16-finalen 1-0 mot HamKam (Norge), i en kamp som like gjerne kunne endt med seier til Hasle-Løren.

g2006
G2004
G15 dro til Dana cup med 15 ivrige gutter. Etter en enkel 10-0 seier i første kamp,
var det kanskje noen som trodde at de neste kampene skulle bli enkle.
I hvert fall kunne det se sånn ut i andre kamp, da vi ble kjørt ganske grundig i første omgang og
var heldige som ikke lå under med mer enn ett mål. Engelskmenn ville nok kalt dette «a game of two halves», for det var et helt annet HL-lag på banen i andre omgang, og vi hadde grunn til å være skuffet etter at det bare endte uavgjort 1-1.

I tredje kamp møtte vi Kvaløya (som hadde tapt 1-0 mot polakkene), og uavgjort eller seier ville tatt oss til A-sluttspill. Det var imidlertid ingenting å si på at Kvaløya vant 2-1.

Da ble det B-sluttspill i stedet og en komfortabel 6-1 seier mot et norsk lag i neste kamp. Kampen deretter ble ikke komfortabel på noen som helst måte. En real knokkelkamp mot et dansk lag endte 1-1 og dermed direkte til straffekonk. Først på den åttende straffen ble kampen avgjort, dessverre med et bittert tap. Det fikk vi ristet av oss på en særdeles varm fredag, hvor vi kunne følge 08 i spennende sluttspillkamper, (mens noen var opptatt med å prøve lykken på andre måter).

Vi hadde en strålende tur både sportslig og sosialt og reiser gjerne igjen, og gjerne med flere foreldre med.

g2004

Source: Fotball