For en helg for Hasle-Løren

Lørdag 27. august er en dag for minnebøkene i Hasle-Løren. På morgenen ble det åpning av det nye kunstgressdekket og Eat Move Sleep Cup med storfint besøk.

Byråd for kultur, idrett og frivillighet, Rina Mariann Hansen, leder i Hasle Løren fotball, Svein Sletten, Direktør i Bydriftsdivisjonen i Bymiljøetaten, Kjetil Storaas Hansen og styreleder i Oslo fotballkrets, Kenneth Eriksen, kom og kastet glans over åpning av cup og nytt kunstgress.

Med Eat Move Sleep er det 3 året på rad Hasle-Løren fotball har fått tillitt til å gjennomføre dette (tidligere var navnet Bendit Cup). Ny rekord deltakelse med 208 lag fra 29 klubber.

Så ble kvelden avsluttet med Lindmo på NRK hvor ishockey yngres var godt representert i forbindelse med Zuzza besøk. Innspilling i Løren ishall i forkant hvor Anne Lindmo fikk en introduksjon til ishockey og fikk æren av å ikle seg Hasle-Løren drakten. I sendingen var det en fin gjeng med Hasle-Løren representanter tilstede.

Har du ikke fått med deg Eat Move Sleep Cup så fortsetter den søndag 28. august. Ta deg en tur til Lørenbanen for å oppleve unge i aktivtet.

Kunstgressåpning Lørenbanen 2016 08 27

Fra venstre styreleder i Oslo fotballkrets, Kenneth Eriksen, leder i Hasle Løren fotball Svein Sletten, Byråd for kultur, idrett og frivillighet Rina Mariann Hansen og Direktør i Bydriftsdivisjonen i Bymiljøetaten Kjetil Storaas Hansen.

Eat Move Sleep Cup 2016 08 27

Med 208 lag og 374 kamper så er det stor aktivitet på Lørenbanen denne helgen.

Eat Move Sleep Cup utdeling 2016 08 27

Når alle kampene for laget er ferdig er det premieutdeling, her fra et av G2007 lagene til Hasle-Løren.

NRK Lindmo med Hasle Loren yngres

Så ble det en herlig avslutning på Lørdagskvelden med Lindmo på NRK, her er noen av spillerne fra Hasle-Løren som kommenterte Anne Lindmos hockeyferdigheter. Det ligger en fin promovideo ute på NRK, har du ikke sett den så ligger den delt på Hasle-Løren sin Facebook side. Det er vel sjelden Hasle-Løren får slik reklame.

Det er på denne årstiden Hasle-Løren er på sitt mest aktive, fotball og sykkel sesongen går inn i siste fase, mens både ishockey, håndball og innebandy starter opp for en ny sesong. Når snøen kommer starter ski opp. I Hasle-Løren har man mulighet til å være med i flere idretter og med slike dager som nå vokser klubbfølelsen ytterligere noen hakk.