Ingar Wilhelmsen nytt æresmedlem i Hasle-Løren IL

Det er ikke ofte man har gleden av å få nye æresmedlemmer i Hasle-Løren. Siden klubben ble etablert i 1911 er det kun 8 personer som har fått denne hedersbevisningen. På årsmøtet til Hasle-Løren IL så var tiden inne for nummer ni. Det er ingen hvem som helst i Hasle-Løren, med nesten 40 år med sammenhengende tillitsverv så er det ingen tvil om at Ingar Wilhelmsen fortjente dette. I godt selskap med Terje Nyhaug, Hans Kristian Marthinsen og Egil Bjerklund, alle fire fortsatt i virksomhet rundt klubben og Løren idrettspark.

Ingar har en merittliste som er svært lang innen både Hasle-Løren og idretten ellers. Som leder, nestleder, trener i grupper og med i hovedstyret. Den dag i dag sitter han som styreleder i Lørenhallen AS. For noen år siden var han utleid til Hasle-Løren som daglig leder på deltid 1 dag pr. uke i 1 år,. For mange er han spesielt kjent fra sykkelsiden hvor han har ledet sykkelgruppen i mange år og har vært med siden 1980. Ingar var med på å tilrettelegge for utøvere på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå med diverse NM-titler, medaljer i sykkel landevei/bane/terreng for Hasle-Løren. Han har også hatt flere roller i Oslo Cycklekrets og Styrkeprøven. Han var med i NM komiteen på sykkel i Oslo 1984 og var  ansvarlig for sekretariat for VM på sykkel i 1993 (i Vikingskipet/velodromen på Hamar og for landevei i Oslo Rådhus).

Ski har også stått hans hjerte nært og han har vært med på organisering/gjennomføring av skiskoler for barn og treningssamarbeid med klubbene i Bydel Bjerke, Årvoll, Linderud og Hasle-Løren.

Noe av det Hasle-Løren er mest stolt av i dag er Løren Idrettspark. Ingar formidlet gaven av klubbhuset fra LHL’s Boligselskap AS til oppføring på Lørenbanen og han hadde driftsansvaret av klubbhus første 5 år til det var gjeldfritt. Så var Ingar en sparring- og samarbeidspartner for Terje Nyhaug (kalt Knoll og Tott) vedrørende etablering av kunstgressbanene og plasthallen i Løren Idrettspark.

Hasle-Løren har gjennom mange år hatt flere store dugnader som er formidlet av Ingar, dugnader som Styrkeprøven og DHL stafetten har bidratt med gode penger til idrettslaget.

Det er ikke første gang Ingar har blitt æret for sin innsats i Hasle-Løren, allerede i 1995 var han nominert som årets idrettsleder i Groruddalen av Akers Avis og samme år fikk han også hedersbevisning / krystallkarafel i Hasle-Løren IL.

Så det er ingen tvil om at Ingar Wilhelmsen fortjente å bli æresmedlem i Hasle-Løren Il. Under overrekkelsen på årsmøte var det stor applaus. Hasle-Løren er glade for at Ingar Wilhelmsen fortsatt er med å bidrar i Hasle-Løren og setter stor pris på den innsatsen han har lagt ned over så mange år.