Hasle-Løren innebandy junior deltok på Minirunde i Ekeberghallen 3. desember

Ni uerfarne men entusiastiske barn møtte opp i Ekeberghallen tidlig en søndag morgen. I første kamp møtte vi Nittedal Wolves Rød. Nittedal fikk noen heldige mål i begynnelsen av kampen og tok føringen 3 – 0. Så våknet Hasle-Løren opp og scoret et mål. Nittedal økte til 4-1 og 5-1 før Hasle-Løren igjen utlignet til 5-2, som også ble kampens sluttresultat. Deretter ventet Haugerud i en jevn batalje som til slutt endte 1  – 3 til Haugerud. I siste kamp slo Hasle-Løren Ulvene tilbake for fullt og vant fortjent 3 -1 etter å ha styrt kampen. Etter siste kamp fikk alle de ni spillerne medalje rundt halsen. Alle var strålende fornøyd med egen innsats, og sine nye erfaringer fra denne turneringen som ble arrangert av Sveiva IBK. Vi gleder oss til neste Minirunde.

Bak fra venstre: Bo, Leon, Wilhelm, Emil og Lars
Foran fra venstre: Olve, Adrian, Astrid og Henrik