Hasle-Løren får 1.000.000 kroner i støtte fra Sparebankstiftelsen DNB!

Hasle-Løren søkte støtte fra Sparebankstiftelsen DNB til utendørs kunstisflate i februar, og denne uka fikk klubben en fantastisk overraskelse da de ringte fra stiftelsen og fortalte at vi har fått 1 million kroner i støtte!
Hovedstyret og anleggskomiteen har jobbet målrettet de siste årene med å oppgradere eksisterende idrettsflater og forsøke å utnytte de unike mulighetene vi har rundt Løren Idrettspark. Vårt mål er å bygge en utendørs kunstisflate bak Løren ishall og en ny kunstgressbane på andre siden av turveien. Med dette bidraget, øremerket kunstisflate, har vi plutselig tatt et sjumilssteg i riktig retning. Klubben har fortsatt en stor jobb å gjøre videre mot bydelen, kommunen og andre aktører for å finansiere og realisere dette prosjektet, men takket være gaven fra Sparebankstiftelsen DNB er nesten 2/3 av finansieringen sikret.
Hasle-Løren takker Sparebankstiftelsen DNB for denne fantastiske gaven og mulighetene den gir klubben og nærmiljøet!
@sparebankstiftelsendnb #sparebankstiftelsendnb
Gave isrink fra Sparebankstiftelsen DNB
 Her får leder i Hasle-Løren IL Thomas Falch overrakt gaven fra Sparebankstiftelsen DNB ved Agnes Brecke Amundsen banksjef Bankkontor DNB Nordstrand