Protokoll fra årsmøtet er tilgjengelig – 2015 et nytt godt år for Hasle-Løren IL

Nå er alle årsmøtene gjennomført og protokollen fra årsmøtet i Hasle-Løren IL den 17. mars er tilgjengelig. Kort oppsummer har 2015 vært et veldig godt år for Hasle-Løren, med en vekst 314 medlemmer siste år, en økning på 28%. Med 1.439 medlemmer er dette en ny rekord for Hasle-Løren, og vi ser vel allerede tendenser på at denne utviklingen fortsetter i 2016. Skolene i Hasle-Løren opplever en fantastisk utvikling og med Fotball Extra, Fotball Camp og Hockey Camp så øker tilbudet for den yngre garde. Arrangementer som Bendit Cup og Kiwanis Cup gjennomføres på en svært imponerende måte. I tillegg til å stå frem som en breddeklubb har vi også a-lag i både ishockey og fotball på høyt nivå. Det ble gjort flere investeringer i 2015 og allikevel klarer man å gå med et solid overskudd på kr 601.514 og de fleste grupper har solid egenkapital. Det mest krevende er å få senioridrettene til å gå rundt, etter krav fra Norges Ishockeyforbund så har vi startet en prosess med å skille ut Ishockey Elite som en egen klubb underlagt Hasle-Løren IL som nå blir et alllianseidrettslag. I tillegg ble det vedtatt å slå sammen fotball senior og fotball yngres slik at det er et felles styre for å optimalisere samarbeidet ytterligere. Ønsker du å se lese mer om 2015 så finner du presentasjon fra årsmøtet og årsberetninger tilgjengelig her.