Kjempeoppslutning rundt håndballgruppens julearrangement

For 3. år på rad hadde håndballgruppen til Hasle-Løren et arrangement i forbindelse med Møbelringen Cup. Årets vri var et arrangement i Lørenhallen hvor vi inviterte alle spillere med søsken og foreldre, det ble en fantastisk oppslutning med over 160 deltakere. For spillerne var det fokus på å gjøre forskjellige øvelser og det var lagt et godt grunnlag av Janne og Espen Dåsvand. Det var salg fra kiosk med gratis pølser  og smoothie til alle spillerne. Flere foreldre bidro med premier til et lotteri og alle 500 lodd ble solgt ut. Med mange premier var vinnersjansene gode og mange ble vinnere. Helt til slutt fikk alle spillerne forskjellige penner og penal. Alt i alt et veldig hyggelig arrangement og en stor takk til arrangementskomiteen, trenere, støtteapparat, foreldre og barna som gjorde dette til en fin dag.

Så da er det bare å starte planleggingen av hva vi skal finne på til neste år!

DSC01796

Flere bilder ligger på håndballsiden